Bezoek het Empire State Building in New York (2024)

Reserveren is verplicht

EXPRESS PAS 86E & 102E VERDIEPING

Omzeil alle wachtrijen en neem onze rode loper helemaal tot aan de top van het gebouw! De pas is inclusief versnelde toegang tot de 86e en 102e verdieping.

lees meer

Bezoek het Empire State Building in New York (1)
Bezoek het Empire State Building in New York (2)

BESPAAR MET CITYPASS® - 40% KORTING

Eén eenvoudige CityPASS®-aankoop bespaart 40% bij ESB plus nog 4 topattracties in NYC. CityPASS®-tickets zijn inclusief onze AM/PM Experience: observatorium op de 86e verdieping en BONUS-toegang op dezelfde avond 3 uur voor sluitingstijd.

Bekijk details

Premium-ervaring

Ontdek nog meer van het Empire State Building. Geniet van een rondleiding van 90 minuten langs de liefdevol gerestaureerde art-decolobby van het gebouw op 5th Avenue, de Celebrity Walk en tentoonstellingen die de geschiedenis en het erfgoed van het gebouw vieren.

Lees Meer

Bezoek het Empire State Building in New York (3)
Bezoek het Empire State Building in New York (4)

STARBUCKS RESERVE® ZONSOPGANGERVARING

Krijg een glimp van New York terwijl het eerste daglicht over de stad kruipt. Vanaf ons observatiedek op de 86e verdieping kunt u ‘de stad die nooit slaapt’ zien ontwaken.

Bekijk details

Onvergetelijke tentoonstellingen

Stap binnen in onze onlangs gerevitaliseerde galerijen op de 2e en 80e verdieping. Zie hoe de ESB werd gebouwd, beleef de bepalende momenten van het gebouw opnieuw en plaats jezelf in de klauwen van King Kong.

Ontdek tentoonstellingen

Livebeelden van ESB

Geniet voordat je hem bezoekt van onze EarthCam-weergaven van Manhattan en laat de schoonheid van de skyline van de stad zien met ESB vooraan en in het midden

Live cam

#EmpireStateBuilding

BEPERKTE TIJD ALLEEN 10 - 18 JUNI HUIS VAN DE DRAAK

Ter ere van seizoen 2 van House of the Dragon heeft het beroemdste gebouw ter wereld zich officieel verbonden aan Team Green. Van 10 juni tot 18 juni het Empire State Building nodigt fans uit om de overname van House of the Dragon te ervaren met een kans om op de Iron Throne te zitten en een meeslepende Game of Thrones: Legends-ervaring op de 80e verdieping. Welke kant kies jij in deze extravagante vertoning van de alliantie van het Empire State Building?

Koop kaartjes

Bezoek het Empire State Building in New York (5)

Doe mee en maak kans op $ 500

De jaarlijkse fotografiewedstrijd van het Empire State Building voor 2024 is nu live! Dit jaar maken we het speelveld gelijk met onze 11 verschillende fotocategorieën. Alle inzendingen zullen door onze juryleden en openbare stemmingen gaan. Van amateurs tot professionals, we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze jaarlijkse wedstrijd. Aankoop niet verplicht.

GA NU BINNEN

Bezoek het Empire State Building in New York (6)

Word een ESB-ambassadeur

Het Empire State Building heeft zijn nieuwste lidmaatschapsprogramma voor ambassadeurs gelanceerd! Doe mee en verdien punten elke keer dat u bij het Observatorium doorbrengt en beloond wordt. Door verschillende drempels te voltooien, krijgt u toegang tot gratis kaartjes om het beroemdste gebouw van New York en unieke NFT's te ervaren.

Lid worden

Bezoek het Empire State Building in New York (7)

Sms ons om de lichten van vanavond te zien!

Heb je ooit willen weten waarom het gebouw in een bepaalde kleur verlicht was? Of welke actuele gebeurtenissen vinden plaats bij ESB? Wees nu de eerste die het weet door CONNECT te sms'en naar 27416! Je krijgt de laatste updates, inclusief de reden achter de lichten van vanavond, speciale activaties en exclusives!

Bezoek het Empire State Building in New York (8)

Leer meer over ESB met QR-codes!

Wil je je gastervaring naar een hoger niveau tillen? Ontdek de inhoud achter de schermen van 's werelds beroemdste gebouw met onze nieuwe QR-codelabels. Scan gewoon de camera van uw mobiele apparaat over elk QR-codeplaatje wanneer u de exposities bezoekt om leuke weetjes te leren over hoe King Kong is gemaakt, duurzaamheidselementen van het gebouw en nog meer over ons moederbedrijf, Empire State Realty Trust!

Koop kaartjes

Bezoek het Empire State Building in New York (9)

De #1 attractie in de VS!

We zijn verheugd aan te kondigen dat Tripadvisor®, 's werelds grootste reisbegeleidingsplatform, de winnaars van 2023 heeft vrijgegeven van de felbegeerde Travellers' Choice® Award-serie: The Best of the Best Things to Do. Uit een lijst met vele kwalificerende deelnemers werd het iconische Empire State Building bekroond met de #1 attractie in de VS voor reizigers om te bezoeken, en #3 in de wereld in het algemeen. We zijn er trots op dat we onze gasten van over de hele wereld de meest authentieke New York-ervaring kunnen bieden.

Koop kaartjes

Bezoek het Empire State Building in New York (10)

Heb je de nieuwste lichtceremonies van beroemdheden, vuurwerkshows of concertlichtshows gemist? Maak je geen zorgen - bekijk een volledige lijst met video's die zijn gemaakt met dronebeelden met hoge resolutie die wekelijks wordt bijgewerkt op ons kanaal!

Bezoek het Empire State Building in New York (11)

Het Empire State Building staat op TikTok! Krijg je dagelijkse dosis ESB-content en kijk hoe we communiceren met onze gebouwvrienden zoals het Chrysler Building en enkele van de meest verbluffende uitzichten laten zien die New York's Most Famous Building te bieden heeft.

Bezoek het Empire State Building in New York (12)

Routebeschrijving

Bezoek het Empire State Building in New York (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5847

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.